Asistenti Medicali –locuri De Munca In Italia Craiova JOBS 368

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
JOBS
Craiova (Romania) / (alege oras)
LOCURI DE MUNCA IN ITALIA PENTRU ASISTENTI MEDICALI LOCURI DE MUNCA IN ITALIA PENTRU ASISTENTI MEDICALI
ASISTENTI MEDICALI –LOCURI DE MUNCA IN ITALIA
Craiova


Descriere
- Asistenti medicali generalisti Studii universitare de scurta / lunga durata (colegiu / facultate); Studii postliceale (minim 4600 ore) Cerinte, Conditii si Clauze contractuale Difera in functie de structura unde se va lucra, si sunt cuprinse in limitele de mai jos CERINTE ; EXPERIENTA PROFESIONALA - Experienta profesionala nu este obligatorie Nota: Peste 55% din asistentii medicali carora le-am mediat contractele de munca nu au avut experienta profesionala CERINTE ; PREGATIRE LINGVISTICA - La incheierea contractului de munca, fiecare candidat trebuie sa cunoasca limba italiana la un nivel care sa ii permita sa promoveze examenul de inscriere in organizatiile profesionale CERINTE ; VARSTA, RELIGIE, SEX - Nu se face discriminare cu privire la varsta, religie, sex Nota: Avem persoane mediate cu varsta de 56 ani care s-au descurcat si se descurca onorabil la locul de munca Totusi, fiecare persoana in parte trebuie sa se gandeasca la faptul ca, dupa varsta de 55 ani, se va acomoda foarte greu si va renunta singura la locul de munca

Raporteaza Pagina

Cerere
LOCUL DE MUNCA - Avem incheiate contracte, care contin oferte ferme de munca, cu firme ce activeaza in diferite orase din regiunile: Liguria, Lazio, Piemonte, Lombardia, Veneto, Friuli Venezia Giulia, Emilia Romagna, Toscana, Umbria, Sardegna. PROGRAMUL DE MUNCA - In functie de profesie si experienta, se va lucra in 1, 2 sau 3 ture - 156 ore pe luna. SALARIUL / RETRIBUTIA ;de baza; OFERITA - Salariul / retributia oferita variaza, in functie de structura in care se va lucra si de Contractul Colectiv National de Munca aplicat, intre 1450 si 1850 Euro pentru 156 ore lucrate. SPORURI SALARIALE / INDEMNIZATII OFERITE Sporurile salariale si indemnizatiile se acorda in functie de structura in care se va lucra si de Contractul Colectiv National de Munca aplicat, dupa cum urmeaza: - Spor/Indemnizatie profesionala (lunara): = intre 25,82 Euro si 154,94 Euro; - Spor/Indemnizatie zilnica pentru personalul ce lucreaza in 2 ture = intre 2,06 si 2,07 Euro; - Spor/Indemnizatie zilnica pentru personalul ce lucreaza in 3 ture = intre 4,49 si 4,50 Euro; - Spor/Indemnizatie orara pentru turele de noapte = intre 2,74 si 6,20 Euro; - Spor/Indemnizatie lunara pentru personalul care in timpul sau liber este de acord ca, in cazul unor urgente, sa fie chemat la munca = intre 21,69 si 77,47 Euro; - Spor/indemnizatie pentru zilele de sarbatoare lucrate intre 50 si 100%, Nota: Acestea sunt o parte din sporurile acordate. Practic, se aplica acelasi regim de munca si aceleasi salarii si sporuri ca si in cazul unui cetatean italian ; Se aplica Contractul Colectiv National de Munca pentru structura in care veti lucra. CONCEDIUL DE ODIHNA - ASIGURARI DE SANATATE - ALTE SPORURI - Concediul de odihna este de minim 25 zile lucratoare pe an (conform Contractului Colectiv National de Munca aplicat); se acorda la cerere, tinandu-se cont si de necesitatile institutiei unde veti lucra. - Angajatul va beneficia de contributii si asigurari (sanatate, etc.) la fel ca un cetatean italian (in conformitate cu legislatia italiana). - Se acorda al 13-lea salariu si, in functie de structura si institutia unde veti lucra, se acorda si al 14-lea salariu. DATA DE PLATA A SALARIULUI - DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA - Ordinul de plata al salariului va fi facut de angajator pana in ziua a 15-a a lunii succesive celei lucrate; plata se va efectua prin transfer bancar in contul curent al asistentului. - Contractele de munca se incheie pe o perioada de 6 luni; 12 luni sau 24 luni. Contractele de munca pe perioada determinata se prelungesc la cererea asistentului medical. La cererea asistentului medical se poate incheia si contract de munca pe perioada nedeterminata.

Oferta
ALTE FACILITATI - In cazul in care salariatul are dreptul la alocatii de stat, angajatorul se angajeaza sa respecte normativa italiana in vigoare in materie, platindu-i ceea ce i se cuvine. - Angajatii vor putea folosi cantina Institutiei la care vor presta servicii, dupa autorizare din partea Institutiei, in conditii ce vor fi stabilite la anumite intervale de timp cu Administratia. - Cazarea se va face in apartamente sau in camere amenajate in unele institutii. In functie de numarul de persoane ce vor locui in apartament (de regula, pentru fiecare persoana o camera sau, la cerere, 2 persoane in camera), se plateste o chirie lunara ce poate fi cuprinsa intre 100 si 300 Euro. - Se acorda consultanta si indrumare pentru: reintregirea familiei, inscrierea copiilor la scoala, inchirierea unei locuinte, etc. Pentru celelalte drepturi salariale sau sporuri care nu sunt cuprinse in aceasta oferta, se aplica prevederile Contractului Colectiv National de Munca. Conform Legii 156/2000 modificata cu OG 43/2002 si a HG 384/2001 modificata cu HG 850/2002, se asigura semnarea contractului de munca atat in limba italiana cat si in limba romana inaintea plecarii din Romania.

asistenti medicali   locuri de munca   italia   recunoastere profesionala  
Oras: Craiova - jobs Craiova
Data Adaugarii: 2009-01-08 10:45:50
Categorie: Sanatate
Firma EURO MEDICAL JOBS  
165
Trimite la prieteni

ANGAJARI EURO MEDICAL JOBS

Asistenti medicali generalisti italia Baia Mare
Asistenti medicali generalisti pentru italia. contracte de munca legale. intocmirea dosarului si obtinerea recunoasterii profesionale.
Locuri de munca in italia pentru asistenti medicali Craiova
Euro medical jobs srl recruteaza asistenti medicali generalisti, cu sau fara experienta pentru spitale publice si private din italia.
Asistenti medicali generalisti italia Galati
Asistenti medicali generalisti pentru italia. contracte de munca legale. intocmirea dosarului si obtinerea recunoasterii profesionale.

LOCURI DE MUNCA Sanatate Craiova

Locuri de munca in italia pentru asistenti medicali Craiova
Euro medical jobs srl recruteaza asistenti medicali generalisti, cu sau fara experienta pentru spitale publice si private din italia.
Locuri de munca in italia pentru asistenti medicali Craiova
Fisa postului, conditiile de munca si salarizare sunt identice cu ale asistentilor medicali cetateni italieni. locul de munca: centrul,
Asistenti medicali –locuri de munca in italia Craiova
- asistenti medicali generalisti studii universitare de scurta / lunga durata (colegiu / facultate); studii postliceale (minim 4600
 
adauga gratuit oferta angajare

domenii activitate


raporteaza o eroare
 
  

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide